Loading...

Diner

“Voorgerechten”

Hollandse garnalencocktail
Hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus (80 gram)
€12,50
Plateau Sjapo
Verschillende voorgerechtjes uit onze kaart
€9,85
Rundercarpaccio
Carpaccio met pijnboompitten, olijven, sud sol tomaatjes en pesto dressing
€9,85
Gamba pil pil
Garnalen gegaard in knoflook – en Spaanse peper
€9,50
Kippenlever
Gebraden fricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise
€9,50
Vitello tonnato
Gebraden fricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise
€9,50
Lente quiche
Lente groenten in bladerdeeg
€7,50
Calamaris
Met knoflook en cocktailsaus
€7,50
Bietencarpaccio
Met feta, pesto, olijven en pijnboompitten
€7,50

“Hoofdgerechten”

Tournedos (180 gram)
Geserveerd met gebakken champignons en ui
€24,00
Rib Eye (300 gram)
Een Dutch Dry Aged steak geserveerd met lente groenten en saus naar keuze
€22,50
Koetje/Kalfje (200 gram)
Een combinatie van kalfsoester en kogelbiefstuk
€22,50
Biefstuk (200 gram)
Kogelbiefstuk in de jus geserveerd met aardappelsaladae en brood
€17,50
Mixed grill
Gemarineerde kippendij, varkenshaas, biefstuk, en sparerib met knoflooksaus
€17,50
Gemarineerde Lamskoteletten
Geserveerd op groene asperges met rode wijn
€17,50
Spareribs
Hot of milde spareribs geserveerd met knoflooksaus en een groene salade
€16,75
Saté Sjapo
Varkenshaas- of Kipsaté geserveerd met huisgemaakte atjar, kroepoek en satésaus
€14,00
Kalfsschnitzel (200 gram)
Geserveerd met een gebakken eitje en een groene salade
€15,50
Roti
Surinaams gemarineerde kip in een rotiplaat met kousenband en ei
€15,50
Black Angus Hamburger
Geserveerd met augurk, tomaat, ui, ketchup, mayonaise en huisgemaakte friet
€12,50
Grote gamba’s
Gegrilde hele gamba’s op een spies met knoflooksaus
€22,50
Zalmfilet
Geserveerd met lentegroenten en kreeftensaus
€18,50
Gefrituurde scholfilet
Geserveerd met salade en revigottesaus
€18,50
Vega wrap
Lente groenten gewokt in een kerrieroomsaus gegratineerd met kaas
€14,00
Vega Quiche
Lente groenten in bladerdeeg
€14,00
Bieten risotto
Geserveerd met gorgonzola
€14,00